Enllaçats

Enllaçats

dimarts, 4 de novembre del 2014

Dues classes al dia! 27/10/2014 i 03/11/2014

Bon dia a tothom!

La setmana passada em va ser impossible penjar-vos la classe així que avui tendreu racció doble.

A la classe de dilluns passat vàrem corregir com sempre cosetes del T.4, vàrem fer un repàs de la vocal neutra a través d'un dictat i de cosetes que ja havien sortit. I la feina era fer el T.5 per ahir. No hi havia redacció.

La classe d'ahir:

C.O.: vàrem veure un vídeo i, tal com sol sortir a l'examen, i en un full amb afirmacions sobre el vídeo havíeu de dir si era vertader o fals.

E.O.: vàrem treballar l'expressió oral amb un dels temes que acostumen a sortir a l'examen. Ho podeu treballar a casa i fer-vos-ne monòlegs: qui fa què a casa? És el típic tema de les feines domèstiques. Aquest vocabulari netejar, espolsar, torcar (o llevar) la pols, agranar (escombrar), fregar ( el terra), escurar, planxar, fer els llits, parar i desparar taula, desar les coses o ordenar, etc.

ORTOGRAFIA: vàrem corregir una mica el tema de l'apostrofació del T.5 i alguna activitat de la o/u.

FEINA: del T.6 heu de fer l'apartat de lèxic i la comprensió escrita. Ah! I també podeu fer la part de l'ortografia sobre com s'escriuen els números (és com un recordatori).
La redacció d'aquesta setmana és llarga, de 150-180 paraules. Sou un director d'una agència de viatges i heu de fer un trípic o full informatiu tot promocionant un viatge: lloc, hotel, menjades, dies del viatge, llocs d'interès per a viatjar, preu, etc. Recordau de no fer errades que ja us he corregit o que hem comentat a classe!

Salut i fins dilluns que ve!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada