Enllaçats

Enllaçats

dijous, 14 de novembre del 2013

RECURSOS: verbs i dictats.

Hola a tothom!

Us deix 3 pàgines interessants per practicar català. No dubt que aquesta serà la cara que us quedarà si ho aconseguiu fer tot bé!



1. Practicar verbs catalans és una pàgina per practicar els temps verbals en primera, segona i tercera conjugació de determinats verbs, tant en present d'indicatiu, com en pretèrit, com en mode subjuntiu (encara que són a la manera catalana de Catalunya, i podeu trobar algunes diferències sobretot al present d'indicatiu (cant /canto; cantam/cantem; cantau/canteu), us anirà bé per veure com és el paradigma verbal del verb que voleu estudiar).

2. Sobre la normativa i la manera en què s'escriuen els verbs de la primera persona del present d'indicatiu a les Illes Balears, us remet a la pàgina de l'Institut d'Estudis Catalans on de manera clara i entenidora veureu com s'ha d'escriure jo menj, jo ompl, jo estudii, etc.

3. Dictats en línia és una eina que us ajudarà a practicar gramàtica en general i també de manera específica. Us pot anar bé per veure errades comunes i per després demanar a classe allò que no hàgiu entès i aclarir dubtes. Recordau que teniu sempre a disposció el meu e-mail i aquesta pàgina per a resoldre qualsevol cosa que no entengueu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada