Enllaçats

Enllaçats

dimecres, 15 de gener del 2014

12a classe B2: 13/01/2013

Hola a tothom!

Aquesta és la classe de dilluns passat! Per cert, la vàrem fer de 2 hores com sempre. Acordàrem que la de 3 hores serà la del 27 de gener. I dia 30, que serà dijous, 2 dies abans de l'examen, farem una hora exprés de 20 a 21 hores. Així només ens quedarà una hora més de curs que la farem dia 3 de febrer.

I ara la classe:

1. ORTOGRAFIA: havíeu de dur fets els exercicis dels temes 12, 13, 14 i 15. Vàrem posar èmfasi en les esses sordes i sonores i vàrem corregir alguns exercicis (T13 i 14).

2. LÈXIC T15: aprofitant que s'acosta l'examen, vàrem fer una mica de frases fetes i expressions que solem dir en català. Normalment en cau qualcuna a l'examen.

3. MORFOSINTAXI T13: pronoms febles. Combinació: podeu mirar la darrera entrada de la classe de C1 perquè hi he deixat explicat el repàs del que ja havíem treballat el darrer dia. ACABAU de fer aquest tema!

4. A CASA: T14 i 15 de MORFOLOGIA (preposicions que us cal tenir en compte. Ex: demà al matí aniré al metge i no demà pel matí. 
T16 ORTOGRAFIA.

Recordau que si em voleu enviar alguna redacció per a treballar l'EXPRESSIÓ ESCRITA per a l'examen, ho podeu fer. A l'examen de mostra que us vaig donar n'hi ha un parell.

I una altra cosa, els que vulguin fer una altra EXPRESSIÓ ORAL via Skype, que m'escriguin i la feim en voler o dilluns que ve concertam trobada virtual. No us anirà malament perquè recordau que al vostre nivell aquest apartat compta un 30%.

Salut i bon sant Antoni!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada