Enllaçats

Enllaçats

dimecres, 17 de desembre del 2014

La classe al dia: 15/12/2014

Hola a tothom! Us deix la classe de dilluns passat i la feina que teniu per aquestes vacances! Recordau que dilluns que ve no hi ha classe i que per tant ens veurem dia 12 de gener.

1. ORTOGRAFIA: vàrem començar la classe amb un repàs d'ortografia dels temes 10, 11 i 12, amb un dictat de paraules i repassant la teoria.

2. ORTOGRAFIA T.18. Vàrèm veure la regla del guionet a través d'alguns exemples.

3. MORFOSINTAXI: repàs d'algunes formes verbals de l'imperatiu i vàrem corregir algunes activitats del T.19, per repassar el subjuntiu, sobretot, i alguns gerudis i participis.

4. EO amb herbes, torró i galletes. El millor i el pitjor de Nadal.

5. TASCA:

1. Feis tots els apartats d'ortografia dels temes 13-17. Excepte el de la essa (s/ss) tots són molt fàcils i bons de fer.

2. Del T.13, mirau-vos l'apartat de MORFOSINTAXI: els pronoms forts i els pronoms febles. Els donarem canya després de Nadal però començau a acostumar-vos al gust que fan!

3. Del T.20, feis les pàgines 362 i 363.

4. EE. És una activitat de la pàg. 329 del llibre i ha de ser de 150-180 paraules (és una redacció llarga). Comença així: Tens una idea per fer una activitat de natura dins d'un territori que és espai de preotecció natural, Adreça una sol·licitud a l'entitat que gestiona l'espai (per exemple, Conselleria de Medi Ambient...

I res més, això sí, vull penjar un parell de cosetes així que quan ho faci, us avisaré via wassap. Seguim en contacte i a fer la feina que després entre tants de dinars i festes no fareu res i no tenim temps a perdre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada